Tips

- Isoleer uw huis goed. Wanneer een huis slecht ge´soleerd is gaat er veel warmte verloren.

- Verlicht en verwarm geen kamers die niet in gebruik zijn.

Klik hier voor meer tips.

bespaar links

Overige bespaar website media

Klimaatquiz.nl werkt samen met uiteenlopende websites binnen de energiebesparings- en milieubranche. Tevens is er ruimte opgenomen voor overige besparings initiatieven.

Energie en andere besparingen ten voordele van het milieu klimaat :

Transform Energy is een innovatief bedrijf dat zich richt op het bieden van maatwerk software en modulaire accuoplossingen voor grootschalige energieopslag, en helpt zowel bedrijven als particulieren bij het creëren van meer autonomie in hun energieverbruik en -inkoop door middel van hun ontwikkelende thuisbatterijen en andere technologieën voor efficiënte opslag en beheer van zonne-energie.

Lees alles over groen beleggen met rendement volgens het Strategisch beleggen portaal. Dit artikel behandeld alle facetten van groen beleggen volgens strategisch-beleggen.nl met een goed rendement waarbij het klimaat en milieu voorop staan. Kiezen voor groen beleggen betekend in deze tijd ook kiezen voor een zeer goed rendement, waatdoor groen beleggen extra aantrekkelijk is geworden!

Op zoek naar de beste prijs voor zonnepanelen? Vergelijk de prijzen en vraag online een offerte aan. Kies voor zonnepanelen vergelijken via zonnepanelen.company. Dan weet je precies waar je aan toe bent!

Klimaat Wetenschapsjournalisten over energie & CO2 volgens Climategate

Overige besparings initiatieven.

Informatieportaal over geld met handige geldwijzer: Allesovergeld is de start voor handig worden met geld. Van bespaar tips tot hacks om geld mee te verdienen, dit geldwijzer portaal heeft alles op een rijtje!
Groene energie is een ding op de vakantieparken in Noord-holland. Lees dit artikel over "vakantieparken vergelijken op duurzaam toerisme & besparing met groene energieprijzen".
Kiesgratis
Korting op duurzame artikelen? Bekijk het kortingscode overzicht van de Kortingscode-shop.nl
Met de Webzorg zorgvergelijker kiest u eenvoudig uw zorgverzekering voor het nieuwe jaar: https://www.webzorg.nl - Alle zorgverzekeringen vergelijken op kosten en voorwaarden is met deze zorgvergelijker heel eenvoudig.
Staat u voor de keuze van een nieuwe zorgverzekering in 2022? Zorgverzekeringen vergelijken met de zorg vergelijker 2024 > De zorgvergelijker van het Allesoververzekeringen portaal helpt u goed het nieuwe jaar in. Kies de beste zorgverzekering van 2022 online.
Op zoek naar het beste energie contract? U vindt de beste energie aanbiedingen met bonus of korting via EnergieAanbieding.nl. Bekijk het actuele aanbod inclusief welkomstcadeau's, loyaliteitsbonussen en cashbacks en stap direct over.
Uw personeel wil erkenning krijgen voor de goede inzet. Bestel daarom de mooiste kerstpakketten online! Uw keuze voor kerstpakketten wordt gemakkelijk via de shop voor kerstpakketten via www.kerstpakkettentip.nl. Of u nu zoekt voor een traditioneel kerstpakket of een eigen keuze concept op kerstpakketten tip vindt u gegarandeerd de laagste prijs.
Benieuwd naar de nieuste Samsung smartphones? > besparen op mobiel abonnement met Samsung smartphone via Foontje. Kies online via de vergelijker uw nieuwe Samsung smartphone met voordeligste abonnement.
Uw online bestelling met korting afronden? Online winkelen met het grootste voordeel? Gebruik de Eerst James korting tips voor online winkelen. Met de vergelijker en kortingscode overzicht is er altijd voordeel te behalen.
Vergelijk de providers zoals Online.nl en alle abonnementen voor internet, tv en bellen op NederlandBreedbandland. Bekijk het Online.nl internet abonnement op Nederland Breedbandland en vergelijk dit met alle andere Nederlandse providers. Online.nl is een populaire internet provider die daarnaast ook alles in 1 en 2 in een abonnementen aanbied. Via het Nederland Breedbandland portaal ziet u in een oogopslag of Online.nl een goede keuze voor u is.