Tips

- Isoleer uw huis goed. Wanneer een huis slecht ge´soleerd is gaat er veel warmte verloren.

- Verlicht en verwarm geen kamers die niet in gebruik zijn.

Klik hier voor meer tips.

bespaar links

Overige bespaar website media

Klimaatquiz.nl werkt samen met uiteenlopende websites binnen de energiebesparings- en milieubranche. Tevens is er ruimte opgenomen voor overige besparings initiatieven.

Energie en andere besparingen ten voordele van het milieu klimaat :

X-NRG > energiemanagement voor groot industrie
Lees alles over groen beleggen met rendement volgens het Strategisch beleggen portaal. Dit artikel behandeld alle facetten van groen beleggen met een goed rendement waarbij het klimaat en milieu voorop staan.

Klimaat Wetenschapsjournalisten over energie & CO2 volgens Climategate

Overige besparings initiatieven.

Informatieportaal over geld met handige geldwijzer: Allesovergeld
Groene energie is een ding op de vakantieparken in Noord-holland. Lees dit artikel over "vakantieparken vergelijken op duurzaam toerisme & besparing met groene energieprijzen".
Kiesgratis >
Korting op duurzame artikelen? Bekijk het kortingscode overzicht van de Kortingscode-shop.nl
Met de Webzorg zorgvergelijker kiest u eenvoudig uw zorgverzekering voor het nieuwe jaar: https://www.webzorg.nl
Staat u voor de keuze van een nieuwe zorgverzekering in 2021? Zorgverzekeringen vergelijken met de zorg vergelijker 2021 > De zorgvergelijker van het Allesoververzekeringen portaal
Uw personeel wil erkenning krijgen voor de goede inzet. Bestel daarom de mooiste kerstpakketten online! Uw keuze voor kerstpakketten wordt gemakkelijk via de shop voor kerstpakketten 2021 van kerstpakkettentip.nl. Of u nu zoekt voor een traditioneel kerstpakket of een eigen keuze concept op kerstpakketten tip vindt u gegarandeerd de laagste prijs.
samsung smartphones > besparen op mobiel abonnement met Samsung smartphone via Foontje.nl
Uw online bestelling met korting afronden? Gebruik de Eerst James korting tips voor online winkelen. Met de vergelijker en kortingscode overzicht is er altijd voordeel te behalen.
Vergelijk de providers zoals Online.nl en alle abonnementen voor internet, tv en bellen op NederlandBreedbandland. Bekijk hier het Online.nl internet abonnement.